Kursi valutor online ebook grafici di opzioni binarie

5 stars based on 56 reviews

Kursi zyrtar i këmbimit ("fiksi") llogaritet sipas Udhëzimit "Mbi mënyrën e llogaritjes së "fiksit" të kursit të këmbimit të lekut, në Bankën e Shqipërisë" miratuar me ...

kursi valutor online

ILIRIA'98 Money Exchange po rinovohet. Ju kërkojmë ndjesë për shqetsimin e krijuar gjatë kësaj periudhe. Monedha. Blerje. Shitje. USD. 112. 112.7. EUR. 133.EKSPRES - Portali i Lajmeve Online | Albania. ... You are here: Kreu»Ekonomi» Monedha»Kembimi Valutor. Facebook RSS. Kembimi Valutor. Shkruar nga ...

4 ditë më parë ... Kursi i kembimit (Spot). Lloji i monedhes, Blej, Shes. EUR, -, USD, 1.1675, 1.2190. EUR, -, CHF, 1.1204, 1.1679. EUR, -, LEK, 130.3900 ...Blihet, Shitet. EUR, 132.5, 133.3. USD, 110, 111.2. GBP, 142.3, 143.5. CHF, 115.7, 116.4. KRYESORET. AAK: AKR, drejt pjesëmarrjes në qeveri.

Opzioni binarie nuove strategie

Albanian Lek exchange rates and currency conversion. Albania currency (ALL). Track Lek forex rate changes, track Lek historical changes. Directory of best ...Kursi i Valutave. Burimi: Banka Qendrore Evropiane, Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe bankat qendrore të rajonit. Kursin historik mund ta gjeni në arkivën e ...